Sanitair Reiniging

Sanitairreiniging

Gebruikers van sanitaire ruimten hechten grote waarde aan toilethygiëne. Goede persoonlijke hygiëne en verzorging is in vele bedrijfstakken niet alleen van groot belang voor de kwaliteit van het eindproduct, maar speelt het ook een belangrijke rol ten aanzien van de gezondheid.

Lina Bedrijfsdiensten heeft samen met een aantal partners het toilethygiëneconcept ontwikkeld. Met dit concept worden ook uw sanitaire ruimten hét visitekaartje van uw bedrijf!
 Voor uw sanitaire ruimten wordt gebruikt gemaakt van apparatuur die een hoge kwaliteit koppelt aan een groot gebruiksgemak.

Lina Bedrijfsdiensten is dealer van diverse leveranciers van sanitaire voorzieningen waaronder CWS, Quality Service, Tork, Vendor, Initial Hokatex, Kimberly Clark. Wij adviseren u graag in de aanschaf van dispensers en vullingen van handdoekautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissers maar ook van dameshygiëneboxen, schoonloopmatten. Daarbij kunnen we bestaande, lopende contracten overnemen, voortzetten en/of uitbreiden.